Tilaa Uutiskirje ja olet ajantasalla Griplexin tapahtumista!

Toimitusehdot

1. Verkkokauppa
Griplex.com - verkkokaupassa myydään PlusKaupan maahantuomia tuotteita. Verkkokauppa on toteutettu Shopify-alustalle.
2. Hinnat ja tuotetiedot
Tuotteiden hinnat on esitetty tuote -esittelyjen yhteydessä. Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero (24%). Hanskojen hintaan lisätään toimituskulut 2,5 €, jos tilauksen arvo on alle 50,00 €. Hinnat koskevat vain Griplex.com - verkkokaupan ostoskorilla tehtyjä tilauksia. Griplex.com varaa oikeuden hinnoittelu-ja tuotetietomuutoksiin. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostilla tai tekstiviestillä asiakkaan valinnan mukaisesti.
3. Toimitusaika ja -maa
Tuotteella, jota löytyy varastosta, on toimitusaika 3-7 arkipäivää. Tavallisesti tilauksen käsittely kestää 1-2 päivää ja toimittaminen postin economy-toimituksella 2-5 arkipäivää (ma-pe). Toimitusvahvistus lähtee sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun tilaus on postitettu. Verkkopankki-, luottokortti- ja PayPal-maksut kirjautuvat yleensä muutaman tunnin kuluessa, jolloin tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi usein vielä saman päivän aikana.
Jos toimitusaika kestää normaalia pidempään, asiakkaaseen ollaan yhteydessä mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

PlusKauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy PlusKaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta PlusKaupan hallinnoiman Griplex.com - verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.
Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.
Ei jälleenmyyjille.
4. Verot
Tullit ja arvonlisävero sisältyvät tuotteiden hintaan.
5. Toimitustavat
Lähetämme tilatut tuotteet Postin kautta joko kirjekuoressa tai pakettina.
* 1-2 hanskaa: Kirjekuori, lähetys kotiin, hinta 2,5 €
* 3 tai useampi hanska: Kirjekuori. lähetys kotiin, ei lähetyskuluja
6. Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:lla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Aida Oy:n.
Checkout Finland Oy
Pyhäjärvenkatu 5 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066
Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
PayPal-maksu
Paypal on palvelu joka mahdollistaa rahansiirrot yksityishenkilöiden välillä sekä verkkokauppatilausten maksamisen niin ulko- kuin kotimaassakin. Rahat siirtyvät vastaanottajalle joko Paypal-tiliin liitetyltä kortilta tai Paypal-tilillä olevasta saldosta.
Tarkemmat maksutiedot https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/
7. Yhteystiedot
PlusKauppa
Pihkatie 20
08500 Lohja
puh. 040 5010 358
sähköposti: mailisoukka@gmail.com