Griplex - yksi hanska joka säähän!

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispäivä 16.2.2018

  1. Rekisterinpitäjä

Aida Oy
Haukipolku 1
03150 Huhmari
Finland
y-tunnus: 0666097-4

  1. Rekisteriasioista vastaava

Aida Oy
Ritva Hämäläinen
Haukipolku 1
03150 Huhmari
Finland 

  1. Rekisterin nimi

griplex.com verkkokaupan asiakasrekisteri, jonka palvelun tuottaa Shopify International Ltd. https://www.shopify.com/legal/privacy 

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

griplex.com verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. 

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti
- Tiedot luoduista laskuista ja maksusuorituksista 

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi griplex.com verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka griplex.com verkkokaupan käyttäjä itse syöttää palveluun verkkosivustoa käyttäessään. 

  1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Mikäli griplex.com-verkkokaupan asiakas hyödyntää kaupan palveluita kuten verkkolaskut (PayPal) tai verkkomaksut (luottokortit ja pankkimaksut) voidaan seuraavia tietoja luovuttaa verkkokaupan yhteistyökumppaneille vain kyseisen palvelun suorittamista varten: Jäsenen etunimi, sukunimi, jäsenen yhteystiedot, laskutukseen liittyvät tiedot.

“Shopify works with merchants and users around the world, including in the EEA. If you are located in the EEA, your personal information is processed by Shopify’s Irish affiliate, Shopify International Ltd. Please note that as part of our service, we may transfer your personal information to other regions, including to Canada and the United States. In order to ensure that your information is protected when transferred out of the EEA, Shopify relies on the EU-U.S. Privacy Shield (described in more detail below), as well as inter-company agreements between our various affiliates that may process your information on behalf of Shopify International Ltd. 

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

griplex.com-palvelun (www.griplex.com) rekisterin tiedot on tallennettu tietokantapalvelimelle, jonne pääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä tietokantapalvelimen osoitteen.

griplex.com-palveluun sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Käyttäjätunnus ja salasana on salattu ja vain rekisteröidyn henkilön omassa tiedossa. Kaikki tietoliikenne järjestelmässä on SSL-suojattu.

Rekisteröidyllä henkilöllä on pääsy järjestelmään tallennettuihin omiin tietoihinsa. Ennalta määritellyillä rekisterinpitäjän työntekijöillä on pääsy järjestelmään palvelun ylläpito- ja tukitoimia varten (griplex.com-palveluntarjoaja)

Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

  1.  Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

  1. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on mahdollisuus sisäänkirjautua griplex.com-asiakastiliinsä ja tarkastaa omat tietonsa.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

“If you are located in the EEA, you have certain rights under European law with respect to your personal data, including the right to request access to, correct, amend, delete, or limit the use of your personal data. In order to exercise these rights, please reach out to us using the contact information below.” https://www.shopify.com/legal/privacy”

  1. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä on mahdollisuus sisäänkirjautua griplex.com-asiakastiliinsä ja korjata omat tietonsa.

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

  1. Evästeiden käyttö palvelussa

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esim. Internet Explorer-selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämien sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

  1. Mainonnan kohdentaminen

Sivustolla voidaan käyttää Google AdWords Remarketing –palvelua mainonnan kohdentamiseksi perustuen aikaisempaan vierailuusi griplex.com-sivustolla. Palvelua käytetään griplex.com-palvelun markkinoimiseen. Tiedot sivustovierailuista kerätään tallentamalla tietokoneellesi ulkopuolisen palveluntarjoajan eväste. Voit kieltää mainonnan kohdentamisen Network Advertising Initiative –internetsivulla, muokkaamalla asetuksia Google-mainosvalinnat -internetsivulla tai estämällä evästeet.

  1. Verkkosivustojen kävijäseuranta

griplex.com-palvelu käyttää verkkosivujen Google Analytics -palveluja kävijäseurantaan, kerätäkseen anonyymejä tilastoja sivuston käyttäjistä tarkoituksenaan parantaa ja kehittää griplex.com-palvelua.