Tilaa Uutiskirje ja olet ajantasalla Griplexin tapahtumista!

Markku Näppis Leinonen testasi Griplex-hanskaa

Tuulinen päivä elokuun 2019 lopulla Paltamo Golfissa. Griplex-hanskojen maahantuoja Veijo Hämäläinen sai kierroskaverikseen Markku "Näppis" Leinosen. Markkuhan sai aikoinaan lisänimen "Näppis", koska hän uransa alkuvuodet pelasi ns. näppylähanskoilla. Viimeisten 15 vuoden aikana  "Näppis" ei ole käyttänyt hanskoja ollenkaan. Sanoi kämmentensä olevan niin parkkiintuneet, että maila ei pyöri paljaassakaan kädessä. Nyt hän lupasi testata golfiin erityisesti suunniteltua Griplex-hanskaa, jossa myöskin on pitoa antavia "näppylöitä" eli silikonipisteitä.

Kierros sujui "Näppiksen" hyvällä opastuksella ja esimerkeillä, mihin olisi parasta tähdätä ja lyödä. Kova tuuli antoi lisävaikeutta etenkin useilla rantaväylillä, mutta hyvin pallot tottelivat kotikentällään tuhansien kierrosten kokemuksella pelaavaa "Näppistä". Veijokin selvisi vain kolmen pallon menetyksellä. Kierroksen aikana juteltiin monista aiheista liittyen yleensä golfiin ja  Paltamo Golfin vaiheisiin sekä "Näppiksen" 30 vuotta kestäneeseen golfkokemuksiin. Merkittävin lienee n.kymmenen vuotta sitten Teemu Tyryn ideoima ja Golfpisteen kanssa toteutettu kiertue, jossa "Näppis" pelasi yhden kesän aikana kaikki Suomen golfkentät.

Kuvassa "Näppis" ja Veijo kierroksen jälkeen Paltamo Golfin edessä. Kokemuksenaan "Näppis" totesi, että Griplex-hanska istuu hyvin käteen ja pito tuntuu hyvältä. Jos käyttäisin yleensä hanskoja, niin voisinpa hyvinkin käyttää näitä, sanoi "Näppis". 

 

 


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista