Tilaa Uutiskirje ja olet ajantasalla Griplexin tapahtumista!

Hangon Golfissa “holarisuma”!

Hangon Golfin väylillä on tehty v. 2020 jo 10 holaria. Griplex-hanska on ollut mukana seuraavissa Hangon Golfin senioreiden tekemissä holareissa:

Nipa Ronikonmäki

Hole in One tuli Hangon Golfin kentällä 24.9.2020 senioriviikkokilpailussa. Väylä oli 8 ja holari tehtiin pitching wedgellä. Pallo oli Titleist ProV1 ja hanskana Griplex! Holari oli toinen yhdellä kuppiin-lyönti.


 

Raimo Mustakangas

Hangon Golf, ke 30.9.2020, Par 3, väylä nro 8, pituus sin/ kelt 111 m, hanska valkoinen Griplex  L-kokoa, pallo Srixon, maila Wilson Fybrid. Holarilyönti oli piikkisuora, tarkoituksella aika korkea, pallon alastulojälki näkyy kuvassa mailan pään kohdalla, yhdellä pompulla kuppiin … ihan täydellinen.

Griplex-hanskoja olen käyttänyt vuodesta 2018 lähtien. Tämän hanskan hankin toukokuussa 2020 ja sillä on pelattu noin 65 kierrosta tänä vuonna.

 

 

Kaarlo Lukkari

Nipan ja Raimon lisäksi Kaarlo Lukkari on varsinainen “holarilinko”. Hänen mailastaan on lähtenyt kuppia kohti jo yhteensä viisi holaria, toki eivät kaikki tältä vuodelta. 


Jos olet tehnyt holarin jossa Griplex-hanska on ollut mukana, ota yhteyttä veijo.hamalainen@aida.fi. Tallennetaan sinunkin tarinasi Gripilexin blogiin.

 


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista