Tilaa Uutiskirje ja olet ajantasalla Griplexin tapahtumista!

Artikkeli: Griplex-hanska kestää ja antaa paremman pidon

Artikkeli: GoGolf.fi nettisivuilla 1.7.2019

Golfhanskoista kestävimpien sarjaan on lyhyessä ajassa noussut pesunkestävä Griplex, jonka hyvät pito-ominaisuudet korostuvat kosteissa sekä lämpimissä olosuhteissa.

Vihdissä koko golfuransa pelannut Veijo Hämäläinen kiinnitti vuonna 2011 Australian Sydneyssa pro-shopissa ulkonäöltään poikkeavaan golfhanskaan ja osti selllaisen itselleen tuliaiseksi.

Seuraavana keväänä hän otti hansikkaan käyttöönsä. Se ylitti odotukset pito-ominaisuuksiensa ja kestävyyden osalta. Hämäläinen hämmästyi hanskan kestävyydestä, hän  pelasi sillä viiden kauden ajan. Kun Hämäläisen tytär Heli matkasi Australiaan,  hän pyysi tätä tuomaan muutaman hanskan lisää.

Kauden 2017 toisella puoliskolla Hämäläinen aloitti Griplex-tuotemerkin saaneen hanskan maahantuonnin ja myynnin Suomessa.

Pesunkestävyys pidentää käyttöikää

Griplex-hanskoissa on pehmeä, joustava ja hyvin hengittättavä mikrofiber pohjamateriaali, sekä pinnalla hyvän pidon takaavat silikonipisteet.

Hämäläinen kuvitteli hanskan rakenteen toimivan parhaiten märällä keleillä, mutta tämän lisäksi se on osoittautunut erittäin toimivaksi lämpimillä keleillä käden hiotessa. 

”Pito-ominaisuudet korostuvat haastavissa olosuhteissa, eikä mailaa tarvitse puristaa normaalia enempää. Tämä voi tuottaa parempaa svingiä ja tulosta, mutta tästä emme voi mennä takuuseen”, Veijo Hämäläinen markkinoi.

Golfhanskojen kestävyys vaihtelee melkoisesti, Griplex on osoittautunut tässä sarjassa käyttäjäkokemusten perusteella Suomessa yhdeksi kestävimmistä. 

GoGolfin toimituksen käytössä ollut hanska on kahdeksan pelikierroksen ja neljän pitkän harjoituskerran jälkeen uudenveroinen.

Tuntuma mailaan Griplex-hansikas kädessä poikkeaa silikonipisteiden johdosta melkoisesti tavallisista hanskoista. Hanska tuntuu normia paksummalta, mikrofiber materiaalin takia selvästi joustavammalta etenkin nahkahanskoihin verrattuna.

Hengittävyys on osoittautunut lämpimissä keleissä erinomaiseksi ja pito läpimärkänä perinteiseen sadehanskaan verrattuna kiitettäväksi.

 

Hanskan voi pestä käsin ja kuivata, mikä lisää käyttömukavuutta ja on osoittautunut merkittäväksi myyntiargumentiksi etenkin naisile hanskaa myytäessä. 

Griplex-hanskat soveltuvat erinomaisesti myös niille, jotka normiolosuhteissa, sadesäällä tai kolealla ilmalla haluavat hanskan molempiin käsiin. Valikoimista löytyy  siis täysi valikoima oikean käden hanskoja.

Allekirjoittaneen bägiin ja käyttöön Griplex-hanska jää jatkotestausta ja kestoiän määritystä varten. 

Soveltuu varmimmin niille, joille hanskan kestävyys, pestävyys ja käyttömahdollisuudet kaikilla keleillä ovat hankintakriteereistä päällimmäisiä.

Käyttäjäkokemus: Kari Nyman

 

Seniorien sarjoissa lukuisia SM-mitaleja saavuttanut ja Suomea useasti arvokisoissa edustanut Kari Nyman lukeutuu Griplex-hanskan käyttäjiin.

”Griplex-hanska pelitti hyvin Floridan lämmössä. Pelasin siellä noin 45 kierrosta ja harjoittelin varmaan lyöntimääräisesti saman verran, eli Griplex oli käytössä noin 80 kierrosta.” 

”Hansikas piti pestä noin kahden viikon välein, koska minulla tulee hikoilusta liukkautta kämmensyrjän puolelle. Siihen pesu auttoi. Myös aurinkovoiteen käyttö lisää pesutarvetta. Siksikin on hyvä, että hanskat voi pestä. Kangas kestää hyvin, eikä juuri kastu kuumissakaan olosuhteissa verrattuna perinteiseen nahkahanskaan,  joita pitäisi olla kierroksella mukana useampia. Vertailun vuoksi, minulta meni kolme nahkahanskaa 20 peli- ja harjoituskierrokseen.

”Mielestäni Griplex on hyvä vaihtoehto pidon ja keston hakijoille. Hieman saisi olla pidemmät sormiosat. Jatkossakin käytän Griplex-hanskoja”, Kari Nyman kirjoittaa Griplexin kotisivuilla.

 Griplex-hanskoja on saatavilla valkoisen lisäksi myös mustana. Hanskojen hinta on 19 euroa kappaleelta.

 


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista